![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
0
میخواستم یه راهنمایی کنید لطفا برای فاند تحصیلی مقطع ارشد گرافیک دیزاین ممنون میشم ازتون اگر اطلاعاتی دارین در اختیار مون بزارین ???
2021-09-30 07:51:00 Canada ویزایدانشجویی #مقطع ارشد![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#مقطع ارشد
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
و عرض ادب خدمت دارم برای اپلای دانشگاه در مقطع ارشد به نیت مهاجرت دانشگاه مهم تره یا شهری که انتخاب می کنیم مثلا اینکه تورنتو آدم بره حتی یک کالج یا مثلا دانشگاه بره ولی در یک شهر متوسط؟
2021-09-01 06:53:00 #Canada [در مقطع ارشد] ویزایدانشجویی
كسي ميدونه كه ايا بدون ريسرچ و فقط با نمرات بالا و دريافت توصيه نامه از دانشگاه مقطع قبلي ميشه براي مقطع ارشد رشته هاي بيزنس فاند گرفت؟
2021-09-09 04:27:00 #Canada [مقطع ارشد] ویزایدانشجویی
كسي بوده با مقطع ارشد دانشكاه كانادا اپلاي كرده باشه بعد اينجا كالج مدرك ديپلما دوساله بخونه؟ ايا براي مpr گرفتن مشكل پيش مياد
2021-09-18 18:00:00 #Canada [مقطع ارشد] ویزایدانشجویی
ميشه شرايط و روشهاي نوشتن و ارسال يك توصيه نامه توسط دانشگاه مقطع قبلي به دانشگاه جديد رو برام توضيح بدين اگر كه ميدونيد واسه مقطع ارشد دانشگاه كانتلن
2021-09-20 04:03:00 #Canada [مقطع ارشد] ویزایدانشجویی
میخواستم بدونم توی کالج های کانادا رشه روانشناسی هست ؟ یا باید رشته پایه ای دیگه ای رو بخونم؟
2021-09-02 04:37:00 #Canada
یه راهنمایی میخوام برای این که،بشه ورک پرمیت ۳ساله گرفت میدونم دوره باید،بیش،از،۱سال،باشه، حالا سوال من اینه، ۱-ما دوره داریم ۳ترمه ولی ۱ساله ۲ دوره داریم ۳ترمه ولی ۱.۵ساله ۳-دوره داریم ۴ترمه و ۱.۵سال ۴-دوره دوریم ۴ترمه و ۲ساله واقعا،کدوم،این ها رو باید انتخاب کنم برای این که ورک پرمیت ۳ساله بگیرم و دورههایی که،coop,,دارند،جزو،سابقه تحصیل هست؟ ممتون میشم راهنماییم کنین
2021-09-03 04:36:00 #Canada
من دارم کارامو انجام میدم برای گرفتن پذیرش از کالج جرج براون حالا برام پیش اومده که آیا معدلم کافی و مناسب هست یا نه! دیپلم:۱۵.۸۹ کاردانی:۱۳.۷۴ کارشناسی:۱۵.۳۰ اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم??
2021-08-30 11:58:00 #Canada
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada